Medovina je kvasený nápoj s bohatou tradíciou a svetlou budúcnosťou. Pravdepodobne je to najstarší kvasený nápoj, ktorý ľudia poznali skôr ako víno, či pivo.

Receptov a postupov, ako robiť medovinu je mnoho. Základ je kvalitný med. My robíme medovinu v spolupráci s včelárom Tomášom Blaškovičom z medu, ktorý donesú jeho včely.

Na výrobu medoviny používame 3 druhy medu – kvetový, lipový a agátový. Med tepelne ani inak neupravujeme. Nepridávame výživu ani selektované kvasinky. Fermentáciu spúšťame spontánne rozkvaseným hroznovým muštom. Kvasenie a zrenie prebieha v drevených sudoch po dobu 18-24 mesiacov.

Dorábame 3 druhy medoviny – Natur, Herbal a Tea. Prvá je čistá medovina bez akýchkoľvek prímesí. V bylinkovej počas fermentácie macerujeme 4 bylinky – materinu dúšku, šalviu, kvet lipy a yzop. A v čajovej v pribehu fermentácie macerujeme výberový zelený čaj.